Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Verbetering selectiviteit middenspanningsinstallaties

Larditron is door een glasfabrikant gevraagd om de complete selectiviteit van de 10 kV klantaansluiting (dubbelrail schakelinstallatie gevoed door twee 150/10 kV-transformatoren) in overeenstemming te brengen met de geldende NEN-normen. Veel installaties zijn ruim 25 jaar oud, waardoor de beveiligingen niet meer voldoen aan de eisen van vandaag. Het is moeilijk om storingen snel te lokaliseren, te analyseren en op te lossen. We hebben geadviseerd om de elektromechanische relais te vervangen door digitale beveiligingsrelais, die ingesteld worden naar aanleiding van selectiviteits- en kortsluitberekeningen van de hele fabriek. Ook is geadviseerd om een aantal (te lange) GPLK-kabels te vervangen, omdat die niet (meer) bestand zijn tegen de kortsluitstromen die op kunnen treden.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl