Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Ons bedrijf

Larditron Projects BV: Masters in Engineering

Wij zijn een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau, gespecialiseerd in elektrotechniek en werktuigbouwkunde, gevestigd te Maastricht Airport. We verzorgen de complete engineering en het projectmanagement voor complexe technische vraagstukken in de industrie en de (semi-)overheid.

Ons werkgebied is name Zuid-Oost Nederland, maar ook de rest van Nederland, Vlaanderen (B) en Duitsland, en voor het uitvoeren van projecten voor internationale opdrachtgevers zijn wij ook actief in Scandinavië, Oost-en Zuid-Europa, Canada en Rusland.

De voorbereiding van de projecten gebeurt bij ons op kantoor, of ten kantore van de opdrachtgever. Het betreft het gehele traject, vanaf concept/specificatie/technisch functioneel ontwerp/basic engineering, tot en met de detailengineering / programmering en de in bedrijfstelling op locatie, gevolgd door de nazorg.

De organisatie kenmerkt zich door uitstekende technische kennis, uitdagende projecten, flexibiliteit, gedrevenheid, en een informele werkomgeving.

 

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl