Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Expertise


De kennis en ervaring van Larditron is ondergebracht in vier adviesgroepen, die nauw met elkaar samenwerken aan de realisatie van investerings- en onderhoudsprojecten voor de industrie en de (semi-) overheid.

 

Energie & Installatie

Elektrische energie in goede banen leiden

Energie-&-Installatie
De afdeling Energietechniek beheerst het gehele traject als het gaat om elektrische energie, zowel de primaire als de secundaire engineering. Vanaf de opwekking van elektriciteit tot en met het transport en de distributie ervan. Of het nu gaat om hoog- midden- of laagspannings-netten, distributienetten of openbare verlichting. Van onderzoek naar veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische installaties tot het ontwerp van noodstroomvoorzieningen. De afdeling Energietechniek kan u vakbekwaam bijstaan met advies, ontwerp en engineering en verzorgt desgewenst ook het projectmanagement en de directievoering van complete projecten.

 

Proces & Industrie

Kiezen voor maximaal rendement

Installatiedeel-Pijpcontrole-en-Transport
Het zwaartepunt in de dienstverlening van de afdeling Industriële Automatisering van Larditron Projects BV ligt op onafhankelijke advisering, ontwikkeling en engineering van hard- en software en instrumentatie: in goed overleg met u bepalen we de beste keuze uit de beschikbare hard- en softwaresystemen voor uw situatie. Daarbij kan het gaan om SCADA- of PLC-systemen, de koppeling naar logistieke en administratieve systemen (MES) of klantspecifieke uitvoering van de besturing van een machine, productielijn of –proces. Ons doel is het optimale rendement uit uw systeem te halen tegen de laagste kosten.

 

Machine & Apparatenbouw

Efficiënt en inzichtelijk ontwerpen

Machine-&-Apparatenbouw
Larditron Projects BV heeft een brede ervaring in advisering, ontwerp, engineering en projectbegeleiding op het gebied van de machine- en apparatenbouw. De afdeling beschikt over deskundigheid op het gebied van de fijnmechanische industrie, de apparatenbouw en de speciaal- en algemene machinebouw. De medewerkers van Larditron Projects BVs hebben een ruime ervaring met high-end 3D-cadsystemen, zoals Unigraphics, Solid Works en Inventor. Voor het rekenwerk, zowel statisch als dynamisch, wordt gebruik gemaakt van COSMOS en Ansys. Voor de realisatie maakt Larditron gebruik van een uitgebreid netwerk van partners.

 

Bouw & Infra

Verkeersveiligheid staat voorop

Bouw-&-Infra
De afdeling Infratechniek ontwerpt en berekent werktuigbouwkundige, elektrotechnische en civieltechnische installaties. Vanaf de eerste haalbaarheidsstudie en het programma van eisen, het ontwerp, de bestekken tot en met de testfase en de oplevering van het project. Specialisten uit alle disciplines ontmoeten elkaar hier. Zij werken samen aan de realisatie van investerings- en onderhoudsprojecten. Opdrachtgevers komen uit zowel de industrie als de natte en droge infrastructuur. Larditron kan tevens objectief adviseren over de aanbesteding, het projectmanagement doen, toezicht houden op de realisatie en de directie voeren over projecten.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl