Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Visie & Missie

Visie

De mens is de drijvende kracht achter technologische ontwikkelingen en innovatie. Larditron wil binnen het krachtenveld van mens & techniek, gebruik makend van al haar kennis en ervaring, de rol spelen van probleemoplosser voor haar relaties, om deze te laten excelleren in hun branche.

Missie

Larditron wil een vooraanstaande positie in de markt innemen en zich presenteren als een onafhankelijke, vakbekwame en betrouwbare partner, vanaf de probleemstelling tot en met de werkende oplossing.

 

ir. P.M.H. (Paul) Lardinois
Eigenaar en Algemeen Directeur

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl