Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Programmatie productielijnen steenfabriek

De werkzaamheden zijn uitgevoerd voor een steenfabriek in het Zuiden des lands. Opzet geheel nieuwe besturing van de complete productie hal. Functioneel ontwerp, programmatie en inbedrijfstelling. De installaties bestaan uit diverse Siemens 1500-systemen met RIO, SCADA en een Fanuc stapelrobot. De mechanische installatie uit de jaren ’50 voorzien van een hedendaagse besturing/bediening. Het maken van een PC-applicatie voor het operationeel maken van een lijmlijn, inclusief de communicatie met en aansturing van de robot (TIA Portal), de visualisatie en de logging.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl