Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Uitbreiding 380-kV station Borssele

380-kV Station Borssele BSL380 houdt rekening met een aantal nieuwe aansluitingen in de nabije toekomst, vanwege grootschalige conventionele productie (o.a. Net op Zee). Door de toename van opgewekt vermogen zal het bestaande dubbelrailhoofdsysteem gesectioneerd en voorzien worden van een langskoppelveld. Een consortium van SPIE-SAG, Croon WolterenDros en Mobiles zijn verantwoordelijk voor de primaire/secundaire/tertiaire en civiele installaties. Larditron is verantwoordelijk voor het projectmanagement van het primaire deel van de uitbreiding van het hoofdrailsysteem met de nieuwe railsectie 2, een dwarskoppelveld en een HIS langskoppelveld. Het project is als een Ontwerp en Realisatie contract volgens de UAV-GC 2005 in de markt gezet, waarbij de werkvoorbereiding, engineering, het testen en de uitvoering door de Opdrachtnemer worden gedaan.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl