Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Programmatie koelinstallatie Heineken Da Nang

Voor het verhogen van de capaciteit van een bierbrouwerij in Vietnam heeft Larditron de programmatie gedaan van de koelinstallaties. De Freesing en Chilling systemen zijn uitgebreid en voorzien van nieuwe regelsystemen, inclusief een swingcompressor die kan bijspringen als meer koelvermogen gevraagd wordt. Voor de bediening/visualisatie is gekozen voor 2 maal TP1900 en een CP341 kaart voor de communicatie met de hoger gelegen systemen. De gehele plant is gebouwd volgens de Europese richtlijnen van de producent. De moeilijkheidsgraad was hoog, het gehele project, inclusief de inbedrijfname, is uitgevoerd zonder stilstand van de installaties.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl