Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Project voor toeleverancier Audi

Larditron heeft het besturingstechnische ontwerp gemaakt voor de productie van een bodemdeel voor de Audi Q6 E-tron, een volledig elektrische SUV die vanaf 2018 geproduceerd gaat worden in België.
Het betreft het coaten, laseren en lassen van delen, gebruik makend van 7 handling robots, geprogrammeerd met Siemens TIA 1500F PLC’s en Profinet. De auto heeft een elektrisch vermogen van ongeveer 435 pk met 800 Nm koppel, hij accelereert in 4,6 seconden naar 100 km/uur, heeft een laadtijd van een half uur en een verwachte actieradius van 400 tot 500 km (elektrisch).

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl