Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Modern Industrial Project Management

Rolf Hoogland, sinds enige tijd werkzaam voor Larditron bij Trespa International te Weert als projectmanager, heeft een boek geschreven, Modern Industrial Project Management. Het boek gaat over het managen van industriële projecten: organisaties, nieuwe technologieën, financiën, productiemethodieken, veiligheid, resources en efficiency, en geeft een begrijpelijk, multidisciplinair overzicht van hedendaags projectmanagement. Het is zinvol voor zowel de beginnende professional, als de gevorderde.

Het boek is te koop bij Amazon in Duitsland, www.amazon.de, “modern industrial project management”.

Modern Industrial Project Management

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl