Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Renovatie secundaire installaties van 220/380/150kV-stations

Larditron is voor Enexis en TenneT druk doende met de engineering en voorbereiding van de vervanging van de besturings- en beveilingsinstallaties van 380/330/150 kV-stations door heel Nederland, met als doel om de besturing en beveiliging van de transportnetten ook in de toekomst op het juiste niveau te houden. Tijdens een inventarisatie is gebleken dat het einde van de levensduur in zicht is van de secundaire installaties. Aangepast worden de lijn- kabel- transformator- en koppelvelden. De nieuwe bediening bestaat uit HMI-contralpanels, de lijn- of kabelvelden worden uitgerust met nieuwe beveiliging bestaande uit distantie- differentiaal- en overstroombeveiliging. Deze werkzaamheden, die gestart zijn in 2015, zullen door lopen tot medio 2018.

 

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl