Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Energietransitie

Door de energietransitie die volop gaande is, de elektrificatie en de toename van duurzame energiebronnen, wordt het elektrische transportnet op veel punten aangepast, voor het verkrijgen van meer capaciteit en stabiliteit. Het gaat hier om het tot stand brengen van nieuwe kabeltracés (220/150kV), het verzwaren van bestaande, en het aanpassen van de hoogspanningsstations. Larditron is ingeschakeld om het projectmanagement te doen over complexe elektrotechnische en infrastructurele projecten in het midden- en zuiden van het land. Het betreft UAV-GC contracten, die conform Prince 2 worden uitgevoerd.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl