Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Uitbreiding luchthaven

Voor een grote luchthaven in het Westen van het land is Larditron ingeschakeld voor het projectmanagement voor de realisatie van aanpassingen in het elektriciteitsnet. Het betreft het realiseren van nieuwe kabelverbindingen, onderstations, verdeelstations en distributiestations en het vervangen van kabels, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, laagspanningsinstallaties, noodstroomaggregaten, trafo’s en schakelinstallaties. Alle projecten vinden plaats terwijl de luchthaven volledig operationeel is, en zijn op basis van het principe    Build & Design neergelegd bij de Main Contractors.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl