Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Projecten aan waterzuiveringsinstallaties

Larditron is als technisch specialist betrokken bij het projectontwerp, de realisatie en het toezicht van diverse elektrotechnische renovatie- en verbeteringsprojecten aan waterzuiveringsinstallaties. Na zuivering van het afvalwater met de meest innovatieve en duurzame technieken wordt jaarlijks een grote hoeveelheid schoon water teruggegeven aan beken en rivieren, en wordt het zuiveringsslib gedroogd en hergebruikt als brandstof. De projecten worden in bouwteamverband (UAVgC) uitgevoerd, waarbij de nadruk ligt op de elektrotechniek en de procesautomatisering.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl