Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Project bij Volvo Trucks in Gent

Larditron heeft het elektrische ontwerp gemaakt van een installatie die de verschroevingen op de assen regelt. Key feats van de installatie zijn de lift fixtures die de assen optillen, en de brug waar de schroefspindel aan bevestigd is. Deze fixtures zijn voorzien van twee DC-motoren die simultaan maar gespiegeld in richting een hoekverdraaiing aan de as geven, twee AC-motoren zorgen dan weer voor de correcte hoogte van de as. Naast het ontwerp heeft Larditron de begeleiding van de plaatsing van de stuurkasten gedaan, inclusief de in bedrijfstelling.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl