Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Larditron op de Maasvlakte

Op de Maasvlakte wordt door E.ON een nieuwe, ultramoderne kolengestookte centrale gebouwd, de Maasvlakte Power Plant 3. De centrale heeft een rendement van 46% en een netto capaciteit van 1070 MW, en behoort daarmee tot de grootste kolengestookte eenheden ter wereld. Deze 1,2 miljard euro kostende centrale zal eind 2012 operationeel zijn. Larditron is tijdens de realisatiefase verantwoordelijk voor de coördinatie van de in bedrijfnames van diverse meet- & regeltechnische installaties, met name op het gebied van rookwarmte-afvoer en HVAC.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl