Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

One-off opstelling voor Volkswagen

Hard- en software engineering, programmering en in bedrijfstelling van een installatie voor de assemblage van een nokkenas verstelling voor Volkswagen. De Installatie bestaat uit 30 P&P-units verdeeld over 5 Weisstafels, 3 schroef- units, lasermarkering, robothandeling, scanner- station, krachtmetingen en leckagemetingen. De lege behuizing wordt vanuit een flexlink band automatisch ingezet in de machine. Vervolgens worden er in de volgende stations diverse onderdelen, waaronder afsluitkogel, filter, pakkingen en drukveren automatisch toegevoegd. Deze worden gemonteerd, verschroefd en getest op druk, leckage en kracht. Dan worden nog centreerhulzen en de sluitpakking toegevoegd, waarna het complete onderdeel voorzien wordt van een matrixcode waarin artikelnummer en productie- datum zijn opgenomen.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl