Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Bouwleiding 220 kV lijnverzwaring voor TenneT

bouwleiding lijnverzwaring

Vooruitlopend op de aanleg van nieuwe 380 kV-verbindingen (gereed in 2016), om opgewekt vermogen vanuit de Eemshaven af te voeren, worden diverse 220 kV-verbindingen opgewaardeerd. Dit biedt een tijdelijke oplossing voor de capaciteitsproblemen, zodat kleinschalige opwekking (wind en WKK) op het hoogspanningsnet kan worden aangesloten. Larditron verzorgt de bouwleiding van het verstevigen van de hoogspanningsmasten en het vervangen van de geleiders, de isolatoren, de pantografen, lastscheiders en de spannings- en stroomtrafo’s. De vermogensschakelaars blijven behouden. Na een langzame start (werkvergunningen) loopt het project nu goed. Eén veld is gereed, nog vier te gaan plus nog wat wijzigingen aan de koppelvelden.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl