Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Start-up nieuwe fabrieken voor Nord Stream

Gedurende de periode van ongeveer een jaar heeft Larditron het montagetoezicht, de programmatie/inbedrijfstelling en de optimalisatie gedaan van twee fabrieken in Duitsland en Finland. Deze fabrieken voorzien stalen pijpen van een kooi van betonijzer en een betoncoating, waardoor ze stabiel op de zeebodem blijven liggen doordat hun gewicht stijgt van 13 naar 30 ton. Larditron is betrokken geweest bij de handling, het reinigen, het coaten en het drogen van de pijpen. In 2012 moeten deze pijpen over een afstand van 1220 kilometer natuurlijk gas vanuit Rusland door de Oostzee transporteren naar het Europese vasteland.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl