Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Nieuwe verflijn voor Trespa

Bij Trespa in Weert wordt binnenkort een nieuwe verflijn in gebruik genomen (met een totale scoop van 30 miljoen euro). Het project bestaat uit een chemische installatie die de coatingvloeistoffen klaar maakt voor gebruik, een cleaning unit, en een lakstraat met een lengte van 60 meter. De totale installatie zal volautomatisch de coatings aanbrengen op het plaatmateriaal. Larditron heeft tijdens de uitvoeringsfasen en de in bedrijfname de coördinatie verzorgd van het elektrotechnische- en instrumentatietechnische deel van de lijn, met raakvlakken richting het mechanische en procestechnische deel inclusief het opstellen van de risico-analyses (RIE/HAZOP). Larditron heeft de planning gemaakt en de bewaking hierop uitgevoerd, de aannemers en contractors begeleid en problemen opgelost.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl