Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Ontwerp nieuwe verpakkingslijn koekjesfabriek Biokorn

Voor koekjesfabriek Biokorn heeft Larditron de programmering en de inbedrijfstelling gedaan van een nieuwe verpakkingslijn voor koekjes. Het betreft het transport, de communicatie en de bewaking van de externe machines, de recepten en de productflow over de lijn. Het betreft een Siemens S7 1516 PLC, met touchpanels, Sinamics drives G120PN, en communicatie met de externe machines over Profibus, en decentrale periferie.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl