Vacatures

Werken bij Larditron is werken bij een flexibele, resultaatgerichte organisatie met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Binnen de adviesgroepen wordt er gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte.

 

Ingenieurs met een ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en/of engineering, die aan de slag willen bij een professionele, slagvaardige organisatie, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, echter, ook ingenieurs die aan het begin van hun loopbaan staan, nodigen wij uit om te reageren middels het sturen van een open sollicitatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collegae:

Project Volvo XC90

Eind 2016 lopen in Torslanda (Zweden) de eerste Volvo’s XC90 van de band. Larditron is betrokken bij het hardware-design ten behoeve van de besturingskasten, en bij het programmeren van diverse installaties voor de Underbody. Het betreft in totaal 3 lijnen met 121 robots, bestuurd door 20 S7/319F PLC’s. Vanaf begin 2014 zal Larditron voor de duur van de installatiewerkzaamheden en de in bedrijfstelling in Zweden ter plekke aanwezig zijn.

U kunt uw (open) sollicitatie richten aan Larditron Projects BV, de heer P.M.H. Lardinois, Europalaan 24, 6199 AB Maastricht-Airport, of via info@larditron.nl